Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ποιος ειναι με τα μνημόνια στην Ικαρία;


ΙΚΑ.ΡΙ.Α. (κύρια ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)

Καλούμε όλες τις αντιφασιστικές – αντιμνημονιακές – οικολογικές δυνάμεις και συσπειρώσεις να συμπαραταχτούμε σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την Πρόνοια – Υγεία –Παιδεία και την παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση του νησιού μας.

Α.Σ.Π.Ι.  (Αυτόνομοι)

Όλους αυτούς τους καλούμε να συμπαραταχθούν μαζί μας, για να αντιπαλέψουμε το ενισχυμένο από τον « Καλλικράτη» συγκεντρωτικό σύστημα διακυβέρνησης και τις απάνθρωπες νεοφιλελεύθερες πολιτικές των μνημονίων, στοχεύοντας σε ένα διαφορετικό μοντέλο αυτοδιοίκησης, δημοκρατικό, συμμετοχικό και αποκεντρωμένο.

ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ (Ανεξάρτητος)

 Στις κρίσιμες στιγμές που περνά η Χώρα μας με την κατάλυση των θεσμών, των κοινωνικών δομών, την οικονομική κρίση, τα μνημόνια, πιστεύω ότι η ενεργός παρουσία καθενός που ενδιαφέρεται για τον τόπο του είναι όχι μόνο υποχρέωση αλλά και καθήκον.

Καλώ όσους ενδιαφέρονται και αγωνιούν για το αύριο του Τόπου μας να συμπορευθούμε και να κάνουμε την υπόθεση συμμετοχής στα κοινά υπόθεση όλων μας.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (κυρια Κ.Κ.Ε.)

Η λαϊκή απαίτηση για κατάργηση των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και των εφαρμοστικών νόμων μπορεί να γίνει βήμα λαϊκής χειραφέτησης, να μπει τέλος στις οδυνηρές για το λαό θυσίες.

1 σχόλιο:

Sailor είπε...

Απ οτι φαινεται κανεις δεν ειναι με τα μνημονια στην Ικαρια!